hjemme igjen!

da var vi tilbake i norge! etter å tilbrakt late dager i gdynia satte vi kursen mot danmark, men dog ikke rett opp! overnattet i berlin på veien fordi vi hadde god tid før vi skulle være i løkken! etter å ha kjørt rundt en fredag kveld for å finne hotell, kom vi tiolslutt til ei dame som var veldig hyggelig...(var et ordentlig hotell asså). jeg gikk inn for å høre hva det kosta og ut i bilen igjen... vi fant ut at vi bare måtte ta det siden vi ikke visste når vi kom til å finne et hotell igjen som hadde noe ledig... prisen var 89 euro pr rom, noe som egentlig er litt dyrt for en natt, men når det ikke var noe annet, så hadde vi ikke noe valg  i grunn... pappa lurte på om ikke vi skulle sett på rommene først for å se om de hadde bad på rommet og var fine, men dette droppa vi og tok sjansen. vi er jo egentlig ikke så pripne på det, men det er jo greit at det er reint der da! men i hvertfall, da vi hadde letta bilen for det som  virka som et tonn bagasje vi skulle ha med for en natt kom vi opp på rommene.... haha, om de hadde bad lissom... rommet viste seg å være en 40 kvadrat stor leilighet med bad med badekar, eget kjøkken og masse fancy greier... og vi som lurte på
å sjekke om det var bad der... legger ved noen bilder av det og det i københavn, bare for å se forskjellen....
image103

image104

image105

image106

image107

jeg regner med at dere skjønner hvilket rom vi hadde i berlin, altså det øverste her... hehe

image102

image108

image109

dagen etter kjørte vi litt rundt i berlin og så checkpoint charlie, brandenburger tor og litt av muren (hvertfall det som står igjen) og en tur innom europacenteret... dette var dagen da harry potter boka kom ut, en bok jeg ikke hadde forhåndsbestilt, så jeg levde i håp om at jeg kanskje skulle finne den et sted på veien... gleden var derfor stor da jeg fant den i en bokhandler der og til bare 150 kroner! det redda dagen for meg, jeg jeg var helt klar for å dra vidre ut på autostradaen der man ikke blir bilsyk av å lese! derfor husker ikke jeg stort fra bilturen til flensburg der vi tok siste natta før vi dro til danmark.

i løkken var vi på danacup, dvs søsteren min og laget hennes spilte... helt til da hadde vi bare hatt fint vær, men dette skulle visst ikke vare... og en annen ting: en av kampene de spilte starta halv åtte om mårran, men der må jeg si at jeg meldte pass... jeg har jo ferie! de endte til slutt på delt 16. eller 17. plass eller noe sånt... husker ikke helt i forbifarten... vi bodde på grønhøj strand feriecenter, noe som var veldig ålreit igrunn!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5489071