Har så mye å vise fram for tida...!

har mye tid om dagen, så da blir det litt å vise fram! hehe... var på stoff og stil og sparkjøp i går, og dette er fangsten:
IMG_0178

det ble en haug med glidlåser, knappenåler, knapper til veska jeg har strikka, tynt silkebånd og stoff til for i veska mi og det stripete til et annet prosjekt som jeg skal begynne på etterhvert!

IMG_0180

ble massemasse garn ( ikke uvanlig når jeg drar på sparkjøp.... godt jeg ikke tar bilde hver gang!)  alle nøstene tilhører påbegynte og ikkepåbegynte prosjekter!

IMG_0182 copy

også kjøpte jeg garnpakke til sauen Shaun som jeg er veldig fan av, og idag er den ferdig! ble litt gele i beina og med øya på stilk, men han fikk da særpreg!

IMG_0176

jeg er også ferdig med tre tova pengepunger som skal selges i butikken på Konnerud, Inspirasjoner og sånt, så det er bare å løpe og kjøpe!

IMG_0177

Har strikka disse sokkene for lenge siden egentlig, men bare glemt å vise de fram! er strikka io vaffelmønster, men det kommer ikke så veldig godt fram i det stripete garnet som for øvrig er online, 6-tråds.

IMG_0179

Til slutt er det julegavene jeg fikk i år, eller alle hånarbeidsrelaterte gaver da! fikk MASSE annet fint også!
men her ser man at noen har fått med seg hva jeg liker å holde på med! fikk en rundpinne til da, men den er allerede i bruk! er mange oppskrifter i boka jeg gjerne skulle begynt på, helst i går =)

det var alt for denne gang, kommer vel tilbake igjen ganske fort, for jeg har en kjole som er så godt som ferdig!

Kommentarer:
Postet av: frk.badegakk

Jeg fikk også hespetre til jul!!!!!=D Gleder meg masse til å prøve det ut. (Kan ha kjøpt 4-5 hesper med garn på nettet under denne unnskyldningen...=P)Shaun var herlig da, tror jeg må prøve meg på han etterhvert jeg og tror jeg=)Ønsker deg et riktig godt nytt år på forhånd med det samme jeg er her inne!*nyttårsklem*

30.12.2007 @ 21:16
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: frk.badegakk

Nå er det ikke mange timene igjen av dette året, så jeg tok meg en liten tur på nett (mens gubben tar en såkalt "power nap") for å ønske folk rundt om i bloggene jeg følger med på et riktig godt nytt år! Så her kommer det en gang til for å være sikker på at beskjeden er forstått:GODT NYTT ÅR!!!*klem*

31.12.2007 @ 21:21
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: amylin

Så mye fint du har strikket! Søt julepynt du har heklet og masse flotte julegaver! Godt nytt år!

01.01.2008 @ 20:40
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com
Postet av: LivM

Er innom for å ønske deg et riktig godt nytt håndarbeidsår! Flott sjal du har laget og Shaun er jo bare flott!

05.01.2008 @ 09:41
URL: http://livs.hobbyblog.net/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5634913