Noen kort jeg har laga også!

image42

Kjøpte figurene på smart club! var 30 kr for ei bøtte, så det er vel fort godt over 100 figurer da. synes det var mye for pengene, og barnslig som jeg er, så passa de jo godt til meg! hehe

Mitt 2. par sokker!

Har egentlig strikka de for lenge siden, men har ikke fått lagt inn bilde her... hehe, enda så mye tid jeg har, så har jeg faktisk ikke fått gjort det...
men men, her er de hvertfall! er strikka av regia, 4-tråds. skikkelig festlig med selvstripende garn! joho

image41

Endelig er det VÅR!

ville bare si at jeg idag så min første hestehov dette året...! bare så synd jeg ikke fikk tatt bilde av den, men satt i bilen da, så det ville blitt litt vanskelig. kommer nok bilde etterhvert når jeg får tatt et!
er så glad det snart er sommer. jeg er definitivt et sommermenneske!

Mitt første par strikka sokker!

image40

Nå kan jeg endelig vise de fram, for Anders hadde bursdag i går! er aldri så lite stolt av disse sokkene. de første jeg har strikka, og jeg lærte det helt selv! har brukt falkgarn fra Dale, så de er i 100 % ull... varme og gode! forhåpentligvis trenger han ikke å bruke de før til høsten igjen da! for nå er det jo VÅR! endelig.

Lue og hals til små gutter

image39

Sønnen til kusina mi fylte ett år nå i mars, og da fikk han dette... har helt glemt å legge ut bilde siden jeg hadde laga dette lenge før bursdagen, men ikke kunne vise fram enda da.... men her er det hvertfall, og det passa perfekt på han som skulle bruke det!

To nye duker og en gammel

image38

Mamman til Anders ønska seg egentlig bare en lik duk som den lyseste, men siden det var så og si umulig å finne den rosafargen i tynt nok garn, så ble den litt mørkere og heller to duker... håper hun blir fornøyd med de da! den lyseste duken er nemlig ganske så gammel og litt slitt, men det skulle være to da vettu på noen  nattbord... og siden jeg er skummelt opptatt av at  ting skal være symmetrisk, så ville jeg heller lage to like...hehe

Et annet sømprosjekt...

image37

har et prosjekt til som jeg kan vise fram... hadde ei linbukse jeg ikke brukte ( fant den i et klesskap under opprydding - lyder det kjent? )
i hvertfall, så sa mamma at jeg godt kunne prøve å lage et skjørt ut av den, og her er jeg godt på vei... måtte en tur på stoff og stil for å kjøpe mer blondemellomverk som jeg skjuler sømmen med.. på den måten blir det et litt annet skjørt også, ikke bare sånn helt vanlig! har nå fått kjøpt den blonden da, så nå har jeg ikke noen unnskyldning for ikke å fortsette... hehe... sett bort fra at jeg har så mange andre jern i ilden om dagen også da... hehe...
også dette skal jeg da etterhvert legge ut ferdig bilde av!

Oppdatering på tunika-ting!


image35

kan fortelle at prosjektet mitt ikke er helt uåppnåelig likevel! har sydd det jeg velger å tro er det verste, men er et par sømmer som er litt sånn tricky innimellom da... dessverre... ser for meg at jeg kan bli litt frustrert over alle knapphullene, men skal få det til bnår jeg har kommet såpass langt som jeg har da!
er litt stolt i grunn... hehe
skal prøve å få gjort den ferdig i løpet av et par dager, så da kommer det ferdig-bilde... hehe

Hva har jeg begitt meg ut på nå?har kjøpt mønster til å sy denne tunikaen... er ganske glad i å sy, men har aldri prøvd meg på noe såpass "innvikla". hehe.

bilde kommer når den er ferdig (hvis den blir det)

Hekla jakke

image33

Mamma ønsket seg en sånn jakke! men hun ville ikke være modell, så det er søsteren min som tok på seg oppgaven.
Jakka er hekla i bomullsport, og mønsteret er fra The White Book fra idena. brukte heller bomullsport fordi det er mye billigere, men ellers ganske så likt da. ble ganske fornøyd med resultatet egentlig.

Har laget en HAUG med smykker ;)

image32

Har hatt litt problemer med å få oppdatert bloggen de siste ukene, men nå er den oppe og går igjen, endelig!

så her kommer noe av det jeg har laget i det siste. var en helg jeg fikk ånden over meg for smykker og sånn, så da gikk det litt hardt utover perlene mine... men det er vel egentlig greit, for da er det lissom litt mer lov å kjøpe nye... og dessuten har jeg tenkt å prøve å få solgt noe utover våren, så jeg håper det er interesse for det!
Har valgt å beholde noe selv, og det ble det settet med armbånd og smykke som er laget av nøtter, og det brune med ring nederst. har jo INGEN smykker fra før, men man må jo ha noe å velge mellom!