Jeg har sydd meg et skjørt!

image89

jeg og bestemor var på stoff og stil, og da fant jeg mønster på dette skjørtet!måtte bare ha et sånt!
totalt kom det på ca 200 kr med stoff og mønster og alt, ikke så veldig dyrt igrunn!
nå venter jeg bare på at det skal bli vær til å bruke det!

Hekla poncho og calorimetry-pannebånd

image88

fant oppskrift på garnstudio, men har gjort om littegrann... garnet er østlandsgarn, og det gikk med nesten 3 nøster hvitt og et nøste mørk rosa.

Konfirmasjonsgave til søsteren min!

image85

image86

image87

Endelig er sengeteppet ferdig! har egentlig vært ferdig en stund, men ville ikke legge det ut her før det var gitt bort. søstern min ble veldig glad for det og hadde ingen anelse om at det var til henne. jeg har jo tross alt sittet GANSKE mange timer og hekla her hjemme! er veldig fornøyd med resultatet, og det var nesten litt vanskelig å gi det fra seg, men siden det blir i familien er det greit! hehe

det gikk med ca 2300 g solberg 12/4, så det er myyyye tråd her... hehe

et par rosa lommetøfler!

image84

her har jeg blitt kvitt enda litt mer restegarn! veldig greit!

to calorimertyer til også!

image83

har jammen vært litt produktiv i det siste!
her har jeg brukt østlandsgarn og litt færre masker og omganger enn det står i oppskriften, så det blir mer som et pannebånd.

En odessalue til!

image82

bruker opp litt garn jeg har liggende, og denne gangen blir ble den blå.

En hekla jakke til, men denne gangen blå...

image81

da var 2 av 3 jakker ferdig, eller denne mangler et par knapper da. men må innrømme at jeg er litt lei av å hekle det mønsteret nå! men men, skal da bli ferdig med den siste å! hehe

Tunikatingen er ferdig!

jeg greide det! hehe, den ble jammen ferdig etter å ha blitt liggende en stund! hadde bare noen småting igjen, så det tok jeg i går og idag! den ble skikkelig fin synes jeg. er veldig glad i stoffet og formen, så jeg gleder meg til å bruke den!

image80

mappe til strikkepinner og heklenåler

var i skikkelig syhumør idag, så da ble denne til også.. ikke så veldig fin, men praktisk, for før hadde jeg heklenåler og strikkepinner overalt til mammas store irritasjon... tihi
tenkte å tegne litt med tekstiltusjer på det etterhvert da, finne på noe artig!
her er resultatet...

image79


lite smetteskjerf...

fant oppskriften på garnstudio, så jeg måtte bare prøve å lage et! det var jo kjempeenkelt og morsomt å strikke! gjorde litt om på oppskriften så begge sidene er stort sett like. er bare hull på den ene siden, men ellers ser det likt ut.. er en smule opptatt av det... =)

image78

Skjørtet er også ferdig!

det hvite skjørtet jeg la ut bilde av her for en stund siden er ferdig. var bare igjen å sy på en blondekant nederst, og det har egentlig vært ferdig lenge... lurte på om jeg skulle gjøre noe mer med det, men kommer liksom ikke på noe. hvis noen har forslag mottas de med takk! er ikke helt fornøyd med det nå, men er bedre enn den buksa jeg aldri brukte da!

image77

En liten mappe!

fant ut at jeg ikke lengre vil ha sprøytene mine i en blå bærepose fra apoteket, så jeg sydde en enkel mappe av cordfløyel. blomster merket er kjøpt og strøket på, så ikke no hokkus pokkus fra min side!

image75

solnedgang ved Sølfastøya i Drammen

var ute med kameraet en kveld i forrige uke, og denne solnedgangen var utrolig fin. liker veldig godt speilinger i vann, og her ser man nesten ikke hvilken vei som er den riktige på bildet.

image73


svart hvitt versjonen ble veldig fin den også:

image74

noen blomster fra hagen!

gikk en runde me kameraet i går, og her er resultatet (etter en runde i photoshop også da) hehe

image66


image67


image68

og etter litt mer forandring i photoshop, ble de sånn:

image70

image71

image72

Odessalue

jeg å har strikka sånn lue nå, var jo ikke så vanskelig! fant ut etterhvert at det er faktisk første lua jeg har strikka, har bare hekla tidligere. er ikke perler på denne da, må skaffe meg sånne som er beregna på  strikking tenker jeg... så de tåler å vaskes. hehe, et fint påskudd for å kjøpe noe hobbyrelatert... tihi

her er et bilde av vidunderet:

image65

Heklajakke til bestemor!

image63

tanta mi hadde så fin jakke, og nå får bestemor den også! har begynt på til meg å mamma også, men vi skal ha blå.. hehe, kommer nok  bilde av de også når de er ferdig!
har hekla  i mandarin petit.

image64

her ser du detaljene litt bedre!

fant en oppskrift på sjal i samme mønster, og jeg lurer på om jeg skal lage det en gang... blir nok ikke med det første da, har jo fortsatt noen prosjekter det kan være greit å bli ferdig med!

Calorimetry-pannebånd.

image62

har laget noen calorimetry-pannebånd de siste dagene. skikkelig fine synes jeg! liker formen på de veldig godt!
blir nok flere av disse etterhvert tenker jeg! veldig greit å ha noen småprosjekter mellom de store!