et par babytøfler...

image97

synes disse var så søte, så jeg måtte bare lage de... har ikke fått pynta de enda da, får se hva jeg finner på der. disse er strikka i dobbel tråd babyull fra nille, så de var veldig raske å lage egentlig.

Babysett.

image96

har fått litt dilla på å strikke babytøy i stedet for tida, så dette skal vel gis bort så fort det kommer ei jente... hehe, er alltid greit å være på forskudd!
oppskriften er fra garnstudio, men jeg har brukt babyull fra nille i stedet. det blir så mye billigere!

Søt elefant!

image95

Er ikke denne bare kjempesøt???
fikk oppskriften av martine på hobbyforum, tusen takk! den er heklet i litt over et nøste bomullsport fra gjestal.
i tillegg har jeg laget den med lyd, altså en sånn kindereggboks med noen metallknapper i så den er litt festlig for babyer. blir nok flere av denne asså!

Enda en poncho...

image94

Har hatt dilla på hekle ponchoer en stund, men tror det er over for denne gang... her har jeg brukt rubin superwash i stedet for ren ull. greit å bruke noe som ikke toves hvis det vaskes for hardt... det er jo tross alt barnetøy og må tåle litt bruk! her gikk det med tre nøster gult og et nøste oransje.

Odessalue til Pia!

image93

Pia bestilte seg en lue, og her er den! får håpe hun blir fornøyd. er vel ikke helt sesongen for lue akkurat nå, men er jo absolutt greit å ha til seinere! har brukt silja strømpegarn i dobbel tråd, og det ble veldig fint synes jeg. greit å bruke et garn som holder seg fint! gikk med litt under to nøster.

Reddiker fra grønnsakshagen min!

image92

sådde reddiker og gulrøtter i midten av mai, og nå er reddikene klare! og gode var de også! hehe

Pannebånd jeg lagde for Maren!

image92

Maren ønska seg to bånd, og da tok jeg nåla fatt... hehe... har aldri hekla striper i før, så det ble en utfordring, men fikk det til sånn som hun ville ha det! synes selv også at de ble veldig stilige!

Enda en poncho..... =)

image91


har fått helt dilla på å hekle sånne ponchoer, derfor lurer jeg på å selge noen... eneste som er så vanskelig er hva jeg skal ta for de... jeg bruker garn for litt over 50 kr og ca. 4 timer på den kanksje... hater å sette pris på ting, så hvis noen har synspunkter på det ville jeg blitt veldig glad for tilbakemelding!