Hekla sjal

Hekla sjal

Har hekla en del sjal de siste to årene, og det er mange som har fått det i bursdags- og julegaver!

Sminkepung i hvitt og turkis

Sminkepung i hvitt og turkis

Hadde planer om å hekle en lue med sånne rundinger... det gikk ikke så veldig bra, så da ble de til en sminkepung i stedet. foret me turkis "silke". Synes den ble ganske stilig egentlig jeg.

Enda et tova smykke

Enda et tova smykke

Her er et annet smykke. Er laga på samme måte, men litt mindre, og har derfor satt på en lås.

Tova smykke

Tova smykke

Man kan lage smykker av så mangt... har tova kuler og tredd på en snor. Har en liten treperle mellom hver av kulene for å få litt avstand, men også litt tyngde da. Er veldig lett ellers. Hvis du ikke gidder å tove kulene kan du få kjøpt de i hobbybutikker da...:)

Oransje smykke!

Oransje smykke!

Laget på samme måte som det grønne smykket. De store perlene kjøpte jeg da jeg var i Kina med folkehøgskolen i fjor!

Grnt smykke

Grønt smykke

Laget dette smykket av perler mamma kjøpte da hun var i Tyskland. Veldig enkelt egentlig, er jo bare å tre perlene på en snor. brukte vokset lintråd fordi den er ganske holdbar. Mellom hver av de store perlene er det 30 små grønne. Er egentlig bare å bruke fantasien!

Turkis og brun veske

Turkis og brun veske

Har laga denne på samme måte som den under, men ensfaget på hver side. den ene brun og den andre turkis.

Veske jeg har laga

Veske jeg har laga

Har laga denne til ei venninne. Er i motsatte farger på den andre sida for å gjøre den litt mer allsidig... kan brukes ved flere anledninger. :)

Plate til lage Kumihimo p

Plate til å lage Kumihimo på

Denne, tråder og fantasi er det eneste du trenger for å lage armbånd, smykker, nøkkelringer osv. Har to bøker også, som fulgte med i pakka, men de var dessverre på tysk, noe som ikke er min sterkeste side... Kunne tyde møstrene om ikke annet, men har stort sett funnet på en del selv da.

Noe av det jeg har laget

Noe av det jeg har laget

Her er noe av det jeg har laget. Har blitt en del etterhvert. er et fint tidsfordriv i grunn :)
lager smykket med lås, så det ser litt penere ut og er lettere å ta av og på, uten at det blir så veldig stort. armbåndene knyter jeg bare sammen fordi de er tøyelige og lett blir veldig store hvis jeg har på låsen i tillegg.

Smykke som matcher armbndet

Smykke som matcher armbåndet

Laget dette smykket med "Stenger med krok på". Veldig enkelt, tar bare litt tid...
Tålmodighet er en dyd ;)

Armbnd med "charms"

Armbånd med "charms"

Laget dette armbåndet til to venninner, og et til meg selv. Perlene er kjøpt i Kina og Tyskland, men man får vel de fleste her hjemme i Norge også. Eneste forskjell er prisen så klart da. Vil gjerne tilbake til Kina for å kjøpe mer perler. Det var så utrlolig billig!!!

Kule armbnd og smykker!

har fått dilla på denne teknikken kan du si! fikk utstyret av kjæresten min! har prøvd ut forskjellige teknikker og sånn, så etter hvert tenkte jeg å legge ut bilder av det her, og hvordan man gjør det. er ikke vanskelig i det hele tatt, og er en koselig gave til venner o.l.