hmmm...

tenkte jeg bare skulle si fra... jeg vet ikke hva som har skjedd med bildene mine, men et eller annet er det... tok jo egentlig bilde av hele tine da, ikke sånne utsnitt. hehe bare så det er sagt! hehe

Kiri-sjal!

da var det endelig ferdig! eller var ferdig en stund, mangla bare å blokke det! brukte garnet jeg fikk da mamma var i estland. sånn ble det til slutt:

DSC_3936 copy

Vaffelcalorimetry og pulsvarmere..!

starta på pulsvarmerne og tenkte at de måtte ha noe som matcha til hodet. det i strikke vaffelcalorimetry gikk veldig greit! sånn ble resultatet:
DSC_3938 copy

og calorimetryen:

DSC_3939 copy

Et par hekla og et par tova tøfler.

Har laga tøfler i det siste, fått litt dilla egentlig... de rosa er inspirert av oppskriften til frøken ij, mens de grønne er fra garnstudio.

image184

image185

et mysterie er oppklart!

er vel egentlig ingen som visste om det, men jeg trodde selv jeg var i ferd med å bli litt smårar... i hvertfall, jeg hadde laget denne vinflaskeveska i sommer, men plutselig var den søkk vekk... har lett overalt uten resultater... lurte til slutt på om ikke jeg hadde drømt hele greia, men visste jo at det var flere som hadde sett at jeg hadde laga den... rakk ikke å ta bilde en gang jeg før jeg mista den. forrige uke dukka den plutselig opp, dvs. under kommoden jeg legger de ferdige tingene i da. hadde sett der også flere ganger, men ikke sett den. nå er den i hvertfall her, og sånn ser den ut:

image182


Min første votteoppskrift!

fant liksom ikke noen oppskrift jeg likte noe særlig, ingen var sånn som jeg tenkte det, så da ble det til at jeg laga min egen oppskrift. etter litt knoting for å få det best mulig er jeg ganske fornøyd med resultatet, men de kunne nok fortsatt vært litt smalere da...

image181

Ei lue er ferdig!

har strikka ei lue i topp't'tå og pynta med en blomst!

image180