Ste Juleengler

Søte Juleengler

Hadde så lyst til å lage noen engler så jeg får min egen julepynt! fant oppskriften i bloggen til gimpelise ( kan ikke ta æren for oppskriften selv!)
nå henger de på juletreet og er veldig søte!

Lilla skjerf som Mala ogs fikk!

Lilla skjerf som Mala også fikk!

fant en artig oppskrift i en håndarbeidsbutikk i Drammen. er hekla og tova i vaskemaskin. veldig enkelt å lage en kveld foran tv'en! :)

Lilla lue som Mala fikk til jul!

Lilla lue som Mala fikk til jul!

Da er julaften over, og det er trygt å legge ut bilder av resten av gavene. hehe.
Mala ønska seg lue og elsker lilla, så da var det ganske klart hva hun skulle få! har hekla i topp't'tå garn.
har bare hekla staver hele veien, bortsett fra de siste tre omgangene der jeg hekla fastmasker for å få litt mer mønster i lua.

Koselig nissekone!

Koselig nissekone!

For de som har fulgt litt med, så var ikke denne nissekona til meg, men til foreldrene til kjæresten min. Kunne bare ikke dy meg med å legge den ut her, så jeg måtte bare si at den var til meg selv. De som fikk den hadde allerede sett bilde og synes den var veldig fin, så da var det jo litt morsomt at det var de som fikk den også. Skal likevel lage meg et par selv også da, for det er så søte og veldig personlige. Lagde en for første gang på barneskolen ( tror de var litt lei av dorullnisser og sånne ting ), og det var jo egentlig greit å lage noe mer holdbart. Er bare det at den jeg har laga ser mer ut som syvende far i huset enn en nisse da. Men øvelse gjør mester. hehe
Har fortsatt litt å lære om det å lage ansikt da... er ikke så altfor dreven på proporsjoner. tihi. var en del forsøk som skulle til før jeg fikk til dette ansiktet også!
Og så seint ute som jeg var så hadde de jo ikke hudfarget cernitt, så jeg måtte kjøpe to forskjellige hvitfarger, noe som gjorde at det var veldig vanskelig å se om det ble bra før jeg hadde malt det. ble derfor ganske fornøyd da resultatet ble som det ble. hehe

Ste sminkepunger!

Søte sminkepunger!

Har laget noen sånne som dette i løpet av de siste månedene... hehe. går så fort i tillegg til at de blir veldig søte da!