Har så mye å vise fram for tida...!

har mye tid om dagen, så da blir det litt å vise fram! hehe... var på stoff og stil og sparkjøp i går, og dette er fangsten:
IMG_0178

det ble en haug med glidlåser, knappenåler, knapper til veska jeg har strikka, tynt silkebånd og stoff til for i veska mi og det stripete til et annet prosjekt som jeg skal begynne på etterhvert!

IMG_0180

ble massemasse garn ( ikke uvanlig når jeg drar på sparkjøp.... godt jeg ikke tar bilde hver gang!)  alle nøstene tilhører påbegynte og ikkepåbegynte prosjekter!

IMG_0182 copy

også kjøpte jeg garnpakke til sauen Shaun som jeg er veldig fan av, og idag er den ferdig! ble litt gele i beina og med øya på stilk, men han fikk da særpreg!

IMG_0176

jeg er også ferdig med tre tova pengepunger som skal selges i butikken på Konnerud, Inspirasjoner og sånt, så det er bare å løpe og kjøpe!

IMG_0177

Har strikka disse sokkene for lenge siden egentlig, men bare glemt å vise de fram! er strikka io vaffelmønster, men det kommer ikke så veldig godt fram i det stripete garnet som for øvrig er online, 6-tråds.

IMG_0179

Til slutt er det julegavene jeg fikk i år, eller alle hånarbeidsrelaterte gaver da! fikk MASSE annet fint også!
men her ser man at noen har fått med seg hva jeg liker å holde på med! fikk en rundpinne til da, men den er allerede i bruk! er mange oppskrifter i boka jeg gjerne skulle begynt på, helst i går =)

det var alt for denne gang, kommer vel tilbake igjen ganske fort, for jeg har en kjole som er så godt som ferdig!

Se hva jeg har fått!

Har feira jula i Trøndelag i år, og av tanta mi fikk jeg alt dette! hun brukte det ikke lengre og tenkte jeg kunne få det hvis jeg ville, og man kan vel ikke si jeg var vond å be da! var en haug med oppskrifter til også, men de blir vel på loftet til det blir moderne igjen... tihi... er mest oppskrifter fra 80- og 90-tallet, men var MYE inspirasjon der!
Bare se på dette bildet da:

IMG_0174


Juletrepynt!

Ja, jeg vet vi er godt ute i jula nå, men sånn småplukk er så ålreit å holde på med! har laga de etter oppskrift fra garnstudio, men brukte lame susy eller no sånn... hvertfall gull da. her er de til stiving og strekking, høres ikke særlig fristende ut... tihi... bruker krøllefri til sånt jeg!
her er samlinga i gull, tror jeg kommer til å lage de i sølv eller kanksje hvitt også!

IMG_0172

Har strikka meg veske!

Forelska meg fullstendig i mønsteret på denne veska for ganske lenge siden, men jeg er ikke så veldig glad i å strikke fletter, så det har bare blitt med tanken en god stund... men så! da mønsteret dukka opp i julekalenderen til drops, da måtte jeg bare! brukte easy fra sandnes i stedet for eskimo, og selvsagt ble den brun! å strikke fletter var ikke så ille som jeg huska, men så er jo disse ganske enkle da! veska skal få fôr i mårra, liker best å ha det jeg... også skal den tas i bruk på nyttårsaften! gleder meg masse!

IMG_0112

Da kan julegavene vises fram for alle!

Nå er jeg tilbake hjemme og sammen med pc'en min! da er det tid for å avsløre hva de fleste fikk til jul! er vel hvertfall en gave jeg ikke har tatt bilde av, det gikk så fort de siste dagene før jul... hehe... noen som kjenner seg igjen i det?
i hvertfall, her er de:

Mamma fikk dette kirisjalet som er strikka i en tråd alpakka og en tråd vivaldi:
DSC_3590

ei venninne fikk disse vottene, strikket i rubin...
DSC_3997

ei anna venninne fikk disse vottene, strikket i garn fra fagstrikk...
DSC_3883

...sammen med dette pannebåndet...
DSC_3891

...og disse sokkene, strikket i et garn jeg kjøpte i danmark:
DSC_3044 copy

ei fikk denne lua , strikka i silja, sammen med et par selbuvotter jeg ikke har fått tatt bilde av:
DSC_2737

ei fikk disse gryteklutene og denne kopptua, laget i bomullsport og cotton, sammen med et lys...
DSC_3627 copy

ei fikk disse sokkene, strikket i silja, sammen med litt som ikke var hjemmelaget:
DSC_3045 copy

ei fikk dette skjerfet og lua, strikka i topp't'tå-garn:
DSC_3626 copy

ei venninne fikk dette skjerfet, strikka i garn fra estland:
DSC_3519

sammen med de grå tøflene fra dette bildet, hekla i safirgarn:
DSC_3947

og ei venninne fikk denne duken, hekla i garn fra nille, sammen med et lys:
DSC_3887 copy

bestemor fikk denne sauen:
DSC_3487

Kusina mi fikk disse selbuvottene strikka i rubin:
DSC00058

tror dette skulle være alt... da er galskapen satt i system....;)

Jeg har vært på julemesse!

På lørdag, altså i går, var jeg med på julemesse for første gang! det var veldig artig, men også VELDIG kaldt! våkna på lørdag morgen til kalde 10 minusgrader og tenkte at jeg bare ville være hjemme! men, jeg hadde jo meldt meg på, så jeg måtte bare kle på meg! det var smia i drammen som arrangerte julemarked, og fordi det var første gang var vi veldig spent på hvor mange som ville komme. oppmøtet var upåklagelig og jeg fikk solgt ganske mye egentlig! er veldig fornøyd med å ha tjent litt penger på en lørdag!
her er  et utvalg av det jeg hadde med meg:

DSC_3946

DSC_3947

DSC_3999

DSC_3996

DSC_3995

DSC_3948

DSC_3998